Här kan du hyra Kajak i Stockholm!

Att ta en kajaktur en sommardag i Stockholm borde alla få uppleva. Att få känna närheten till naturen som man gör när man paddlar kajak är svårslagen. Utsikten man bjuds på när man paddlar kajak i Stockholm får man heller inte glömma!Kajakuthyrning Stockholm & kajakbutik | Långholmen kajak

Att paddla kajak är verkligen en rolig aktivitet som passar alla. Paddla kajak passar nybörjare väldigt bra för att det är lätt och lätt att lära sig!

Att hyra kajak hos oss på Rålis Kajak gör det enkelt att komma iväg på en paddeltur i Stockholm! Välkommen till oss https://raliskajak.se!
Paddla kajak – en aktivitet som passar alla
Det fina med att paddla kajak är just det att alla kan lära sig det snabbt och passar alla åldrar. Så ta med dig hela familjen när du ska hyra kajak hos oss! Innan ni ger er iväg får ni rätt utrustning av vår hjälpsamma personal. Du behöver bara ta med dig kläder som passar vädret

Utforska det Stockholm har att erbjuda från vattnet. Det finns många fina saker att se! Paddla en kortare rutt inne i stan eller genom lugnare kanaler. Längre turer går också, till exempel runt Essingeöarna eller Årstaviken. Vart det bär av bestämmer såklart du!

På många ställen finns dessutom caféer eller mattorg att stanna till vid en stund. Det finns alla förutsättningar för en väldigt trevlig dag helt enkelt!
Paddla tillsammans med andra
Du kan såklart paddla kajak ensam, tillsammans med familjen eller ihop med dina kompisar, men vi har också event där man kan få paddla tillsammans med andra.
Meetup
Här kan du paddla med personer från hela världen! Varje torsdag på sommaren ger vi oss ut tillsammans och paddlar till något fint ställe där vi sedan avnjuter en picknick.
Midnight Kayakers
Varje år runt midsommar så ordnar vi på Rålis Kajak det här eventet tillsammans med någon välgörenhetsorganisation. Du gör alltså något bra samtidigt som du njuter av paddling!

Du får låna all utrustning av oss, du behöver bara ta med dig kläder efter väder. När vi har paddlat klart har vi picknick på bryggan i form av knytis. Inga förkunskaper krävs, så häng med även om du är nybörjare. Det blir en väldigt trevlig kväll!
Priser
Vi vill att det ska vara möjligt för alla att ha råd att hyra kajak. På Rålis Kajak kan du paddla för så lite som 270 kr. Se vår fullständiga prislista på vår hemsida!

Om oss

Rålis Kajak har funnits sen 1999. Då var det ett café som hette Kafe Kajak. Fokuset var just caféverksamhet, men kajakintresset och närheten till Stockholms kajakklubb ledde till att vi började hyra ut kajaker också så småningom.

2009 lämnade vi över caféverksamheten till andra och fortsatte med enbart kajakuthyrning!

Vi är oberoende och går först och främst på säkerheten för kunden när vi köper in nya kajaker till vår uthyrning. Du ska alltid kunna känna dig trygg när du hyr kajak av oss! Boka kajak hos oss nu, välkommen!

ezdach

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*